Zonnepanelen Al uw vragen beantwoord voor een slimme keuze

Het is belangrijk dat men weet wat men koopt. 

Er is heel veel keuze op de Vlaamse, Belgische, Europese, ... markten, tot ver daarbuiten worden zonnepanelen aangeboden.

Als ervaren installateur verkiezen wij voornamelijk producten en merken die door ervaring en innovatie hun plaats in de wereld hebben veroverd en waar ook geen twijfel meer over bestaat, zo verzekeren wij dat de garanties die geboden kunnen worden aan Belgische gezinnen, eigenaars en ondernemingen ondersteund worden door duurzame bedrijven en niet alleen door uw installateur.

Heeft u zelf al een zonnepaneleninstallatie, of wenst u een eigen investering in zonnepanelen voor te bereiden, dan kunt u rekenen op ons objectief en ervaringsgericht advies. 


Wij bieden u dankzij de huidige beschikbare technologie een groter voordeel aan een toegankelijke prijs en de garanties daaraan verbonden, zorgen dan weer voor een zekerheid over lange termijn. 

Wij streven er naar u zonnepanelen aan te bieden die u het juiste rendement geven en een deel van uw gebouw worden zonder zorgen in de toekomst.

Daarbij werken wij altijd met producten en merken die toekomstgericht mee-evolueren. In de toekomst kan u verder afstemmen op uw eigen huishouden, door slimme programmatie en het bewaren van uw eigen opgewekte stroom. Zonnepanelen kunnen uiteindelijk de belangrijkste motor vormen van uw elektrische leven in en rond uw woning. 

Vraag gerust aan ons wat er mogelijk is voor uw verbruik of uw toekomstplannen. 

Via email (info@divinecompany.be) - bij voorkeur met vermelding van uw regio - kan u ons vrijblijvend vragen naar advies omtrent zonnepanelen en productgerelateerde vragen.