Laat uw thuisbatterij plaatsen door onze installateur in regio Gent

  • Gecertificeerd Rescert installateur
  • Volledige opvolging projecten
  • Officiële partner producenten

Vertrouw voor uw thuisbatterij op onze installateur uit Deinze, dicht bij Gent. We bieden onze expertise aan. Dankzij onze uitgebreide kennis krijgt u de juiste thuisbatterij en wordt hij juist geïnstalleerd, zodat u er nog jaren van kunt genieten. We informeren u met veel plezier. Voor uw thuisbatterij zijn we de juiste installateur in Gent en Kortrijk.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op!

Een thuisbatterij laten installeren door een ervaren installateur uit regio Gent

Ons familiebedrijf Divine Company helpt u graag verder met uw thuisbatterij, u kunt vertrouwen op onze installateur in de buurt van Kortrijk én Gent. U krijgt de recentste informatie over alle thuisbatterijen om zo de best geïnformeerde beslissing te kunnen maken. Een thuisbatterij kiest u natuurlijk niet zomaar. U moet rekening houden met het merk, de capaciteit, prijs en nog veel meer. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u voor uw installatie terecht in heel Oost- en West-Vlaanderen. We laten een thuisbatterij door onze installateur plaatsen in regio Gent en Kortrijk, maar we bieden nog meer aan. U vindt bij Divine Company in Deinze aan Gent ook alle elektriciteitswerken, laadstations en nog veel meer én we doen deze werken ook in de regio van Kortrijk.

Vertrouw op onze ervaring

We hebben meer dan voldoende ervaring om u verder te helpen. Onze installateur garandeert een zorgeloze plaatsing van uw thuisbatterij in de regio van Kortrijk en Gent. Vraag eenvoudig een offerte aan via het online formulier. Heeft u nog meer vragen of wilt u een afspraak maken? Neem snel contact op met ons! E-mail ons op info@divinecompany.be. Bel op het Oost-Vlaamse/Brabantse nummer 0474/177 754 of het West-Vlaamse/Waalse nummer 0483 72 50 82.