Terugdraaiende teller weigeren

  • Gecertificeerd Rescert installateur
  • Volledige opvolging projecten
  • Officiële partner producenten

Wij moeten een terugdraaiende teller weigeren voor uw zonnepanelen. Bent u benieuwd waarom en wat het juist is? Dat vertellen we u even. Want het is belangrijk om van alles op de hoogte te zijn voor uw zonnepanelen. Divine Company uit Deinze zorgt er met onze kennis voor, dat u met het maximale rendement uit uw zonnepanelensysteem haalt.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op!

Waarom gaan we een terugdraaiende teller weigeren?

Wat is een terugdraaiende teller en waarom weigeren we het? Vlaanderen wil het voordeliger maken om voor zonnepanelen en een thuisbatterij te kiezen. Eén van de maatregelen is om de terugdraaiende teller af te schaffen.  Als u een teveel aan geproduceerde stroom injecteert in het elektriciteitsnetwerk telt uw analoge meter terug. Dat compenseert de elektriciteit die u bij daluren van het stroomnetwerk haalt. We weigeren de terugdraaiende teller omdat die de geïnjecteerde stroom en afgehaalde stroom niet apart registreert. Met de digitale meter heeft u die gegevens wel en komt dat voordeliger uit voor u. Wij kunnen u hierbij helpen en nog veel meer voor u doen, zoals de capaciteit voor uw thuisbatterij berekenen.

Wij passen uw installatie aan voor maximale capaciteit

Vertrouw op ons en we zorgen ervoor dat uw zonnepaneleninstallatie weer helemaal up-to-date is. We moeten de terugdraaiende teller weigeren, maar we installeren in de plaats de digitale meter. Zo komt u goedkoper uit. Contacteer ons bedrijf uit Deinze via het contactformulier! U kunt ons ook bellen op 0474/177 754 of e-mailen op info@divinecompany.be.