• Gecertificeerd Rescert installateur
  • Volledige opvolging projecten
  • Officiële partner producenten

Bij ons kunt u een laadpaal voor uw thuis kopen. Hoe handig is het om niet te moeten rekenen op een laadpaal die veel verder staat. Een laadpaal aan uw thuis installeren kan in de buurt van Gent in regio Oost-Vlaanderen. Kies ons bedrijf voor uw laadpunt aan uw thuis in Kortrijk.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op!

Een handige laadpaal voor bij uw thuis kopen

Een laadpaal bij uw thuis voor uw elektrisch of hybride voertuig laat u installeren door Divine Company uit Deinze, in de provincie Oost-Vlaanderen. Het is heel praktisch, dus waarom niet? Een laadpunt bij uw thuis kopen leent zich ook als een ideale combinatie met zonnepanelen, dat kunnen wij ook installeren rond Kortrijk. U kunt uw vertrouwen leggen in ons bedrijf voor uw zonnepanelen en uw laadpaal. We tonen u met trots ons LG PRO Solar Partner-certificaat van 2021. U kunt dus op onze kennis vertrouwen. Wij installeren uw laadpaal met expertise bij uw thuis in Gent of ergens anders in de provincie Oost-Vlaanderen.

Wij installeren uw laadpaal in Gent of elders in Oost-Vlaanderen

U maakt een goed beslissing door een laadpaal voor uw thuis kopen rond Deinze, Gent. U moet niet rekenen op een laadpunt ver van uw thuis in Kortrijk en hierdoor gaat uw dag al veel vlotter. Als u dit combineert met een thuisbatterij, kunt u die opgeslagen energie extra goed gebruiken.  U krijgt alleen maar voordelen uit een laadpunt aan uw thuis in Kortrijk. Door het certificaat van LG krijgen we ook exclusieve voordelen die we u kunnen aanbieden. Vraag ernaar en doe uw voordeel. Voor uw laadpunt aan uw thuis kiest u altijd juist bij ons, zeker in de omgeving van Kortrijk.

Kom bij ons uw laadpaal voor aan uw thuis kopen

Een laadpaal voor uw thuis kopen heeft zoveel voordelen, laat hem door ons installeren in de regio van Gent, in Oost-Vlaanderen. U weet waarom u voor ons moet kiezen om een laadpunt aan uw huis in de regio van Kortrijk te laten installeren. Ontvang een offerte en laat een laadpaal installeren in Gent, in Oost-Vlaanderen! Stuur een e-mail naar info@divinecompany.be. U kunt ons ook bellen op het Oost-Vlaamse/Brabantse nummer 0474/177 754 of het West-Vlaamse/Waalse nummer 0483 72 50 82.