Capaciteit thuisbatterij berekenen

  • Gecertificeerd Rescert installateur
  • Volledige opvolging projecten
  • Officiële partner producenten

Wilt u de capaciteit van uw benodigde thuisbatterij berekenen? Het is belangrijk om te weten wat u in huis heeft, dus laat het door de professionals uitvoeren. Divine Company, gevestigd in Deinze, helpt u daar graag bij. Ben u benieuwd naar meer? Wij doen het allemaal uit de doeken voor u.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op!

Laat de capaciteit van uw thuisbatterij door ons berekenen

De capaciteit van uw thuisbatterij hangt af van een heleboel factoren. Het materiaal dat bijvoorbeeld gebruikt wordt voor de batterij, maar er is voor particulieren maar één soort batterij interessant. De capaciteit van een thuisbatterij ligt op dit moment tussen 3 kWh en 14 kWh. We kunnen tussen die parameters de capaciteit berekenen. U kiest er ook het best voor om per wattpiek 1 tot 1.5 kWh te berekenen. Dat is namelijk de gouden regel. Een wattpiek is ook de maximale capaciteit van uw zonnepanelen. Bent u toch niet zeker van onze berekeningen? We zorgen ervoor dat u de juiste investering doet om uw geld snel terug te verdienen. Bij ons komt u ook meer te weten over de terugdraaiende teller.

Contacteer ons voor informatie over uw thuisbatterij

Weet u dat u een premie kunt krijgen voor het installeren van een thuisbatterij? U wordt beloond door de overheid en zo wordt u onafhankelijker van het stroomnetwerk. Dat is ideaal. Bij ons bedrijf, gevestigd in Deinze, begrijpen we dat het niet gemakkelijk is om alleen te bepalen wat uw zonnepanelensysteem nodig heeft. Daarom ondersteunen we u door onze expertise aan te bieden. Neem contact op met ons voor al uw vragen via het contactformulier! Bel ons op 0474/177 754 of u kunt ons e-mailen op info@divinecompany.be.