Batterij voor zonnepanelen in Kortrijk

  • Gecertificeerd Rescert installateur
  • Volledige opvolging projecten
  • Officiële partner producenten

Wij hebben een batterij voor uw zonnepanelen in de regio rond Kortrijk. Heeft u al een bestaand zonnepanelensysteem of wilt u zonnepanelen met een thuisbatterij aankopen? U zit juist bij ons. Wij hebben allerlei systemen op maat om uw noden te vervullen. Benieuwd naar meer? Ontdek het hieronder!

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op!

Zoek uw batterij voor uw zonnepanelen bij ons in Kortrijk

Een thuisbatterij voor uw zonnepanelen laten plaatsen heeft allerlei voordelen. We benoemen ze even voor u:

  • U behoudt de extra stroom die u produceert. Die kunt u gebruiken tijdens de daluren wanneer uw zonnepanelen geen of minder zonne-energie produceren.
  • U haalt minder elektriciteit van het net, waardoor u ook minder energiekosten heeft.
  • Als u zonnepanelen heeft geïnstalleerd in 2021, wordt uw installatie automatisch meer rendabel. U valt dan namelijk onder het nettarief ‘werkelijke afname’.
  • Uw thuisbatterij doet dienst als noodgenerator.

Het is duidelijk dat investeren in een thuisbatterij voor uw zonnepanelen een goed idee is, vraag er zeker naar bij Divine Company voor uw in Kortrijk. Benieuwd naar wat de capaciteit van uw thuisbatterij is? Ons bedrijf, gevestigd in Deinze, berekent dat voor u.

Vertrouw op onze expertise en bestel bij ons uw thuisbatterij

Weet u dat u ook laadpunten voor uw elektrische of hybride wagen kunt bestellen bij ons in Deinze? Heeft u vragen over een thuisbatterij voor uw zonnepanelen, stel die dan bij ons voor uw werken in Kortrijk. We staan altijd paraat om informatie aan te bieden, bij ons kunt u ook een gratis offerte krijgen, dus twijfel niet langer en contacteer ons via het contactformulier of bel op het nummer 0483 72 50 82! We zijn ook te bereiken op het e-mailadres info@divinecompany.be