Batterij voor zonnepanelen in Gent

  • Gecertificeerd Rescert installateur
  • Volledige opvolging projecten
  • Officiële partner producenten

Zoekt u naar een batterij voor uw zonnepanelen in de regio Deinze, rond Gent? Wilt u profiteren van hernieuwbare energie? Wilt u die ook opslaan voor de momenten waarop uw zonnepanelen minder energie produceren? Dan bent u welkom bij ons. Wij bieden u een thuisbatterij aan voor uw zonnepanelen in de regio Gent.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem dan direct contact op!

Waarom zou u een batterij kopen voor uw zonnepanelen in Gent?

Is het effectief wel zo interessant om een thuisbatterij voor uw zonnepanelen te kopen van ons bedrijf in Gent? Jazeker! Met enkel en alleen zonnepanelen wordt u al voor een stuk onafhankelijk van het stroomnetwerk. Met een thuisbatterij wordt u nog veel minder afhankelijk van het stroomnetwerk. U geniet van nog meer voordelen met de thuisbatterij. We raden u daarom aan om een thuisbatterij te nemen voor uw zonnepanelen van Divine Company in Deinze, dicht bij Gent. We zijn expert in onder andere de plaatsing van uw thuisbatterij voor uw zonnepanelen.

Koop uw thuisbatterij bij ons

U kunt bij ons online een thuisbatterij kopen voor uw zonnepanelen in en rond Gent. Dan moet u eventjes contact opnemen en komen we samen tot een voorstel waarmee u tevreden bent. Bij ons familiebedrijf werken we op maat. U kunt bij ons terecht voor veel meer dan een thuisbatterij. Heeft u al een installatie van zonnepanelen, maar wilt u daar een aanpassing aanbrengen? Dat kan allemaal. Twijfel dus niet en neem contact op met ons voor uw offerte! Bel ons op 04 74/177 754 of stuur een e-mail naar info@divinecompany.be.