Welkom bij DIVINE COMPANY

Familiebedrijf - 30 jaar ervaring - RESCERT-installateur

installatie zonnepanelen, batterijsystemen en alle elektriciteitswerken

 

 

 

 

Ook in 2021 kan u op ons rekenen voor een transparante samenwerking tot de complete uitvoering van nieuwe en complete zonnepaneleninstallaties voor elke woning, onderhoud en uitbreiding op bestaande installaties, slimme batterijsystemen, op maat van ieder huishouden, en nog veel meer. De premies voor zonnepanelen en batterijsystemen kunnen daarbij zeker een voordeel betekenen in de eindprijs van de investering. 

 

Wij zijn gecertificeerd Rescert installateur en officiële partner van verschillende kwalitatieve producenten. U kan van ons altijd volledige ondersteuning en opvolging verwachten bij ieder project.

 

Zonnepanelen in 2021

Zonnepanelen plaatsen in 2021 blijft een duurzame en interessante investering. Aangezien de overheid een premie voor batterijen en een premie voor zonnepanelen aanbiedt, is een vrijblijvend gesprek voor elk huishouden altijd wel eens interessant. 

-

Meer info

Batterijsystemen voor bestaande en nieuwe zonnepaneleninstallaties

Met de intrede van de slimme meter wordt plaatsen van een batterij interessant, voor eigenaars die  zonnepanelen laten plaatsen vanaf 2021 maar intussen ook voor eigenaars van zonnepanelen die de investering voor terugdraaiende teller kozen. 

 

-

Meer info

Laadsystemen en oplaadpunten woning en werk

Heeft u een laadpaal of aangepast laadpunt nodig voor uw plannen en voertuigen? Geef ons een seintje en wij brengen de mogelijkheden samen met u in beeld. 

Mail ons uw vraag: info@divinecompany.be

 

-

Meer info


U kan vrijblijvend een offerte aanvragen door te klikken op de link.     

Met enkele gegevens en een beschrijving van uw vraag bezorgen we u snel een aangepaste offerte. 

 

 

BLOG van BELFIUS bank - februari 2021

link naar de tekst: https://jaimy.be/nl/blog/expert-advies-zonne-energie-zoveel-mogelijk-zelf-verbruiken/  Beste lezers, via bovenstaande link kan u...

Lees meer...

Zonne-energie en energie bewaren in 2021

Installeer zonnepanelen van goede kwaliteit zodat u in de toekomst kan rekenen op goede service en vooral een hoog rendement.

Lees meer...